Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Diabaikan :')
Friday, July 26, 2013 • 11:54 AM • 0 comments

Secara tiba-2 eiyam tk tegur aku pun satu hari ni. Yang aku tau dia tacinx sbb aku halau dia dari main nombor. Tu jew kot ? Takkan lha tu pun nk amek hati ? Hm......... Tadi kat class pun dia buat aku mcm tk wujud jew. Pndang aku pun tanak. Ape lagi nk tegur en ? Ewr -.- Kekadang mesti bagi alasan kat Azie aku nk pinjam liquid dia. Padahal nk tngok dia ekceli. Serious rindu gilew mimik muka dia :'> Hanya Allah jew yg tau betapa peritnya perasaan aku skarang ni. Now, dia tk rasa ape yg aku rasa. Mayb lmbat laun dia pun akan sedar kot......... Terpakse pendam skarang ni. Nothing to write now. Kbye :'<

Sincerely,
You're heart,
Aqiela Raihana :')

xoxo, Qylla
Hope .....
Wednesday, July 24, 2013 • 8:16 PM • 0 comments

Awak ? Haritu birthday org. Org nk sngat dpat a big present dari awak. Tapi ? ...... hadiah tu tak bermakna langsung bagi org. Awak kate inshaAllah kan ? Org harap tk lame lagi kita getback. Org tk berani nk ckap diri org single lepas clash ngan awak. Sbb org ingat lagi time kita coup yg awak ckap "hati biy mesti ade dekat yunk smpai bila-2", "org sayang yunk cemana org sayang nyawa org sndiri". See ? I not forget. Still remember smpai skarang. Org tau awak pun ingat. Sbb haritu org ade ckap ftf dpan awak n awak mampu senyum jew. Hm, mayb takdir dha pisahkan kita. Tapi not forever maybe ? "yang bersama tak semestinya bersama, yg berpisah tk semestinya berpisah" :') Take a note dear. Aku sayang kau tk tengok luaran. Aku tngok dalaman. Tak lebih pun dari tu k. I do not want your property, but want to care and your love. Tak lebih pun sayang. Susah sngat kea ? Please lha trust me. Aku tau kau clash kan aku sbb n bebas. Memang dulu aku kongkong kau ketat sngat ae ? Hm, kalau ade, forgive me. I know you're my future. Itu jew yg org nk dari awak. Jadi bakal imam org. InshaAllah :') Its all about you sayang Eiyam Naza 

Sincerely,
You're heart,
Aqiela Raihana :')

xoxo, Qylla



Short Intro

Hi, im Qylla. Onefour. Still young. Not your problem. Love EIYAM, KKRSBB. Kbye :*



« Entries
« Owner
« Friends Link
« Them :*

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Re-edited : Qylla
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Mrs. Google